14.6.2016

Hööks -jutut + ratsastustunti:)

Käytiin viikonloppuna Seinäjoella ja minä Hööksissä... Olin viime vuoden puolella saanut Jereltä synttärilahjaksi lahjakortin. Jotenkin kun en vielä silloin ratsastanut, enkä tiennyt onnistuuko Taavilla ratsastaminen, niin ei tullut käytettyä ennen kuin nyt.

Mitäkö ostin... uuden kypärän. JOS vaikka tipun. Vanha meni suoraan roskiin. Ja sopivat ratsastushousut silikonipaikoilla, jotta toivon mukaan pysyn vähän paremmin kyydissä mukana, jos Taavi säikähtää tai pukittaa. Kaikki ratsastushousut on ostettu ennen lasten saamista ja ovat niin tiukat, että pelkästään ajatus niiden pukemisesta saa hien otsaan...
Lisäksi pikalukolliset ohjat jotka saan helposti juoksutuksen ajaksi pois ja tarvittaessa myös talutusnaruksi.
Uusiin suitsiin vaihdoin äitini aiemmin tekemän kimallusotsapannan...
Ratsastin tänään eilisillan huolestumisesta huolimatta. Taavi oli tosi kiva. Viisi vapaapäivää takana ja tykkäsi laukata. Laukattiin myös vähemmän kuin aikaisemmilla kerroilla, niin tuli käytettyä hyvin vähän voimaa jaloissa kun tehtiin vain pari onnistunutta laukannostoa per suunta. Jäi hyvä mieli!

Lopussa kokeilin ottaa raipan käteen ratsastukseen mukaan.  Taavi ei pelännyt tms.

Minttu sanoi, että ens kerralla juoksutetaan alkuun vielä vähemmän ilman ratsastajaa. Näin itse ratsastukseen jää enemmän aikaa, kun Taavi ei väsy niin nopeasti.

Oli kyllä yks parhaista kerroista ratsastaa... Ja minusta oli yksinkertaisesti vain niin hauskaa kiivetä taas hevosen selkään.

Loppuun paljon sydämmiä Taaville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti