6.3.2016

Go Expo -messut...

Olin ollut koko hiihtoloman kotona... Teki mieli päästä jonnekin.  Lapsuusystäväni Tiina kertoi olevansa menossa näille Go Expo -messuille ja tsekkasin ihan vaan pikaisesti näytteille asettajat ja huomasin muutaman heppatarvikeliikkeen nimen.. Samantien varasin junaliput.

Jee! Extempore Go Expo!

Tällä reissulla oli sit monta hyvää juttua samalla reissulla,  pääsin itse tuulettumaan ja tapaamaan Tiinaa ja just hänellä oli myös synttärit! ..ja siellä oli myös ihan kunnon Horse Fair-messut, minkä tajusin vasta junassa. Olin ihan täpinöissäni.

Kiertelimme kunto-osastolla ja sen jälkeen piipahdimme heppaosastolla.  Voi miten paljon myyjiä siellä oli, mutta parasta oli, kun sain varattua ajan ratsastussimulaattoriin. Vapaita aikoja oli enää jäljellä vain kaksi. Tämä istunta-analyysi on ollut pitkäaikainen haaveeni.
Kiertelimme kameraosastolla ja seurasimme luentoa kännykkäkameralla kuvaamisesta. Sitten Tiinan harmi kyllä piti lähteä. Kävin syömässä ja sen jälkeen hypistelin hevostarvikkeita... Löysin itselleni jotain luksusta talliarkeen ja kotiin.
Lähetin kuvat ostoksistani Tiinalle.  Hän sanoi mun olevan kuin joku tyylikäs saksalainen kouluratsastaja.. :) Mun talleilut ovat kyllä pääasiassa vain tämmöisiä(kuvat otettu reissua edeltävänä iltana klo 22.30):
Juoksutin maneesissa liinassa ja vein hevosen talliin... Päätin sitten kuitenkin mennä vielä kentälle... Kävin vaan ensin laittamassa sinne valot päälle. Taavi taas kerran nautti!!! Ja minun teki mieli sulkea silmäni. Meni sen verran lujaa, että melkein kaatui pari kertaa, mutta pystyin näin hyvällä omallatunnolla lähteä reissuun...
Joka tapauksessa ostokset ovat aivan ihanat! ..ja istunta-analyysi oli tosi kivaa! Ja "ratsastuksen" päätteeksi teki mieli taputtaa "hevosta", kuten teinkin!  :)

Tulokset: Oikea pohje on vahvempi kuin vasen.  istun aika hyvin keskellä, mutta vahvempi oikeapohje vaikuttaa siihen, että istuntani on aavistuksen verran keskipisteen vasemmalla puolella. Täytyy muistaa RENTOUTTAA OIKEA POHJE. -> oikea kantapää ulos ja vasen sisään. Sormukset pitää ottaa pois ratsastuksen ajaksi, tai vaihtoehtoisesti käyttää paksuja hanskoja. Opin kuinka paljon pohkeen painallus siirtää ratsastajan painopistettä...  Laukassa mun vatsa pitää olla entistä tiukemmin sisään vedettynä ja olkapäät rentona. Ei saa heilua mihinkään suuntaan, vaan pitää pysyä ihan keskellä.. Riippumatta siitä kuinka hevonen heiluu. Sain heidän mukaansa hyvin pidettyä punaisen pallon suuren vihreän pallon keskellä. Oli todella mielenkiintoinen 15 minuuttinen kokemus. Suosittelen!  Alla printattu "tulos" 2 minuutin itsenäisestä ratsastuksesta. ..taisin unohtaa rentouttaa sen oikean pohkeen.


Nyt lähdemme pikkuisten kanssa sisäleikkipuistoon ja illalla menen tallille... Maneesi on varattu Taaville 19.30.. Mitähän teen.. Hmm... Satula selkään + liinassa työskentelyä.. Tämän jälkeen Taavi saa laukata irtona palkinnoksi kärsivällisyydestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti