10.7.2019

Kokkolan ratsastusvideot :)

Mun yritelmät käydä ratsastamassa jossain lähimaneesilla/kentällä eivät oikein tuottaneet tulosta, joten päätin lähteä Kokkolaan! Taavi oli harjoitellut matkustamista kaksi kertaa lastaustunneilla ja mennyt kärryyn niin hyvin.

Tuntui siltä, että ollaan valmiita lähtemään reissuun. Oli ajankohdallisesti myös niin hyvä väli lähteä. Minulla ei ollut tallivuoroja ja Jerellä pari vapaapäivää. Jerekin oli vielä niin ihana sanoessaan, että sun täytyy vaan luottaa itseesi ja tehdä mitä itse haluat.


Ratsastin aamulla kentällä ja maneesissa. Taavi ei tehnyt yhtään mitään hölmöä. Kävelin paljon ja vähän välillä ratsastin koulujuttuja ja taas kävelin paljon. Halusin vain saada hevosen rentoutumaan uudessa paikassa.

Taavi pääsi tarhaan puolilta päivin. Kävin sitten iltapäivällä maneesissa treenaamassa Eevan kanssa meille vaikeita raviväistöjä. Sain hyviä neuvoja.

Ratsastuksen jälkeen Taavi meni sitten taas ulos ja otin siinä puoli viideltä sisälle. Taavi oli jo aikalailla oma itsensä ja kuin kotonaan, kun talutin sisälle talliin. Huomenna aamulla mun ois tarkoitus mennä vielä Taavin kanssa maastoon ennen kotimatkaa.

Ihanat tutut maastot odottavat!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti