30.7.2019

Tavoitteista luopuminen..

Heräsin jo puoli neljältä ja en saanut enää unta...

..keväästä asti olen vähän pyöritellyt ajatusta lähteä kisoihin Taavilla, kun kieli on pysynyt 90% ajasta sisällä. Nyt Taavi vaan on niin ohuessa kunnossa, että en taida lähteä mihinkään.
Eläinlääkäreihin ollaan oltu yhteydessä ja heinää, sekä ruuan määrää ollaan lisätty. Jokin on tässä nyt pielessä kun nyt lihaksetkin häviää... Jos Taavi tästä vielä laihtuu, niin kylkiluut näkyy seuraavaksi. Minua huolestuttaa aika paljon, sillä Taavi on aina kaikki nämä vuodet ollut enemmänkin ns. Pullukka. riippumatta siitä ratsastetaanko vai ei.

Lähden ehkä myös lähipäivinä käymään Taavin kanssa Seinäjoen klinikalla, sillä siellä voi tehdä enemmän tutkimuksia mahan suhteen kuin kotitallilla. Aloitin myös psylliumin ja tehobaktin syöttämisen. Jos näistä olisi jotain apua.

Jotain hyvää silti... Taavin karva kiiltää edelleen ja se syö tosi hyvin, sekä on hyväntuulinen oma itsensä. Ja aivan ihana ratsastaa, kuten aina.
Asiasta toiseen... Uusia tuulia tiedossa.. Muutamme uuteen nyt avattavaan talliin(Stall Rideaway) Taavin kaverihepan Ivarin perässä ja siellä on maneesi. Maneesi helpottaa treenaamista, kun tulee liukkaat kelit. Muutto on jo huomenna!!! Tämä päivä menee Taavin tavaroita pakatessa.

Jännittää aika paljon!!!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti