27.4.2019

Hulmuharjani...

Traileripäivä.
Haettiin lainakärry Kokkolasta Vaasaan ja sitten ryhdyin heti samana iltana Taavin kanssa hommiin. Ratsastin vaan ensin. Pojat jäivät kotiin katsomaan Putousta.
Katsokaa Taavin harjaa! :)
Taavi sai heppakarkin aina kun otti edes yhdenkin askeleen mun luo. Kolme kertaa tuli puoliksi kärryyn sisälle. En tänään enempää edes pyytänyt.
Viimeisellä kerralla Taavi tuli vähän enemmän kuin mitä pyysin. Ja päätin heti lopettaa siihen ja peruutin rauhallisesti ulos. Taavi oli koko ajan hyvin rauhallisessa mielentilassa. Taavi ei kertaakaan yrittänyt itse peruuttaa tilanteesta pois.

Huomaan etten ole vielä täysin toipunut siitä säikähdyksestä ja paniikista, kun Taavi varsana hyppäsi trailerissa puomin yli ja oli kaviot kattoa kohden.

Tarvitsen näitä harjoituksia vielä PALJON, sillä loppujen lopuksi minunhan itse on laitettava tuo Taavi-heppa kärryyn, jos jonnekin lähdetään. Emme ikinä pääse mihinkään, jos en tee mitään sen eteen.

Aion jatkaa näitä treenejä rauhallisesti minun ja Taavin tahtiin, joten eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa. Ehkä nyt maltan mennä nukkumaan... Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti