29.11.2017

Yksi suloisimmista kuvista :)

Tainio kävi tänään ja tutki Taavin. Ei tullut otettua kuvia, joten katselin vanhoja kuvia ja tuli tämä vastaan. Taavi oli juuri syntynyt ja käynyt ensimmäisiä kertoja ylhäällä.
Kihara harja ja kihara häntä...
Aivan ihana pakkaus!

Tutkimuksissa kintereet olivat hieman lämpimät ja lihaksissa parissa paikassa lihasjäykkyyttä. Taavi ei niihin oikein reagoinut. Oikea poski on vähän paksumpi siitä kohtaa missä on poskihampaat.  Taavi ei yhtään tykännyt kun sitä poskea paineltiin. Oli selvästi epämukavaa. Tainio päätti, että aloitetaan siitä. 

Taavi rauhoitettiin ja suuhun katsottiin: ei näkynyt mitään sellaista, mikä olisi selittänyt miksi poski on turvoksissa. Hampaat raspattiin siinä samalla.  

Taavi sai kymmenen päivän tulehduskipulääkekuurin. 2 kk päästää, jos suu oireilee vielä, niin otetaan rtg kuvat poskesta.

Ja... hackamoret on eilen testattu Mintun tunnilla. Taavi oli aivan perus ok ratsastaa. Liikkui myös hyvin ja mielellään jo viidettä päivää peräkkäin, vaikka kenttä oli aivan kova. 

Hackamoreilla oli just sellaista mennä mitä muistinkin! :D 20 ...vuotta sitten menin Malwalla päivittäin hackamoreilla. Nyt tulee varmasti taas mentyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti