14.1.2017

Vieraita! :)

Vuosi vaihtui... Taavi kääntyi kolmivuotiaasta nelivuotiaaksi.. Minulla nämä vuoden vaihteen hulinat menivät  kuuden lähes peräkkäisen tallivuoron ja uuteen vuokra-asuntoon muuttamisen merkeissä.

Tallillamme on tapana nostaa malja hevosille. Todella kiva perinne! On alkanut 2010, kun silloin yhden käytävän varrella asui samaan aikaan kolme viisi vuotta täyttävää hevosta :)

Itse nostin maljan Taavin kanssa uuden vuoden päivän jälkeisenä aamuna aamutallivuorossa, sillä jääkaappiin oli jätetty siideriä ja pusuja.  Taavikin sai maistaa molempia!
Muuten ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut... Taavi on päivittäin haassa ja sitten vähän taluttelen ja pyörittelen sitä liinassa.

Kauhean huono omatunto koko ajan, kun ei ole ratsastettu, mutta en vaan uskalla mennä selkään. Nytkin tallin alueella on lumen alla hyvin liukasta jäätä. Ainoa alue missä on vähänkään pitoa on parkkipaikka. Se on hiekoitettu ja tasainen... Taavi on rauhallinen siinä.

Tulevaa ajatellen Hannele työntää mua eteenpäin.  Pitää pitää enemmän kiinni sidottuna, jotta voi joskus laittaa traileriin kiinni. Tätä olen nyt karsinassa tehnyt... Taavi on ollut aivan ok. Tämä on ollut minulle vaikeaa... minut kauan tunteneet ehkä muistavat Malwan ja Onkkelin.  Näitä hevosia ei voinut pitää lainkaan sidottuna kiinni. Kyllä se tästä... rutiinia vaan lisää.

Yksi päivä tässänäin nähtiin kettu! :)
Ja tänään Taavilla oli pitkästä aikaa vieraita tallilla! (Suvi ja pojat) Oli kyllä niin kivaa nähdä kuinka Taavi sai noin leveän hymyn huulille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti