23.1.2017

SUPERilta!

Olen niin iloinen... Eilisen jäljiltä Taavin jalat olivat tikkuohuet.  Ehdin kieltämättä jo olla tässä päivän mittaan vähän huolissani. Taavi kun ravasi eilen niin lujaa ja hyppi ja pomppi.

Tänään otin Taavin taas liinaan...  Menimme kentälle.  Siellä oli minimaalisen vähän lunta! :D Pitoa näin sitten sen minimaalisen vähäsen.

Päätin, että Taavi saa pyöriä ympärilläni niin kauan, että keskittyy muhun. Oli kyllä taas aika villi, mutta ei niin MAHDOTON kuin eilen. Puolentoista tunnin sijasta meni noin 25 minuuttia.

Kotitalliin käveli sitten RAUHALLINEN pieni hevonen ja pystyin taas hengittämään.

Tallitöiden jälkeen huomasin että kentällä oli toinen hevonen. Satuloin Taavin... Oli aika korkea kynnys mennä ratsastamaan, mutta menin siitä huolimatta, vaikka teki mieli kääntyä puolessa välissä matkaa takaisin.

Taavi oli tosi reipas ja samalla niin uskomattoman järkevä! Liikkui lisäksi hyvin. Huomaan sen kasvaneen paljon, vaikka en itse sitä näe selästä. Vinouskin on parantunut paljon. Oisin voinut vaikka kuinka kauan ratsastaa..  Taavi on samanlainen kuin emänsä Jatsina oli. Sellainen väsymätön työtä rakastava pakkaus!

3 kommenttia:

  1. Voi Penni...sait minut nyt kyllä kunnolla itkemään näistä Jatsin kuvista...Ikävä ja suru tulee kyllä nyt syvältä..T. Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on ikävä Jatsinaa. Jatsina oli ihana hevonen!

      Poista
    2. Minullakin on ikävä Jatsinaa. Jatsina oli ihana hevonen!

      Poista