20.11.2016

Aamulla Veliä tervehtimässä...

...ja illalla Taavin luona. Siinä välissä joulumessuilla ja uimassa. Oli mukava päivä!

Oli oli nyt illalla tarkoitus vaan hoitaa tallityöt, mutta eräs tallilainen kertoi olevansa menossa kentälle.  Päätin sitten lähteä mukaan. Yksin kun en olisi tällä kertaa lähtenyt.

Kävin vaan pyytämässä, jos autossa odottavat mun ihanat voisivat mennä siksi aikaa abc:lle odottamaan(syömään, kauppaan ja leikkimään...). Tämä sopi heille ja pääsin ratsastamaan!!!
Taavi meni kiltisti! Kenttä oli osittain jäässä ja siellä oli paljon vettä. Ravasin silti vaan menemään. Taavi oli aika jännittynyt ja se tuntui liikkeessä... Heti kun meni ihan lyhyenkin lyhyen pätkän hyvin, niin otin käyntiin.

Tein piiitkästä aikaa pari laukannostoa.  Laukka ei pysynyt, mutta ei se haittaa... Taavi muistaa vielä kaiken mitä on oppinut! :) Satula sen sijaan aavistuksen verran liukui eteenpäin... Saan jo huomenna eräältä tallilaiselta kokeeksi satulan alle siihen sään kohdalle laitettavan "tyynyn". Katsotaan miten käy... Ehkä laukka pysyy näin paremmin yllä? Hmm.. Taavi kasvuvaiheessa?

Joka tapauksessa pitkästä aikaa olen niin uskomattoman iloinen! Tässä kun on ollut aika pitkä vähän rankempi jakso... Taavi sairastanut, sitten minä... Ja muutenkin on ollut niin ankeaa ja kurjat kelit.

Ratsastaminen on kyllä niin parasta!

...Taaville sydämmiä ja paljon!!!
Äiti teki ihanan jouluvalon tohon parvekkeelle!!! Eikös vain?! 
..ja sain kukkia Jereltä...
Sinä, tuleva kiireinen viikko....Olen valmis!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti