25.9.2016

Satulan toppaus :)

Satula-Eki kävi ja toppasi Taavin satulan. Tadaa! Taavilla on näin ollen uusi satula. Ja vielä kun pesin sen kesän jäljiltä...
Eki katsoi satulan olevan Taaville sopivan levyinen ja pituinen. Täytteeksi laitettiin keinokuitua. Meinasin ensin, että laitetaan villaa... kun monet heppatutut facebookissa suositteli näin. Mutta olin päättänyt, että jos sisältä löytyykin keinokuitua, niin sitä sitten. Myös sen materiaalin puolesta olin saanut suositusviestin. Siellä oli molempia! :D ..keinokuitua oli enemmän kuin villaa.

Oli sellainen hyvin epävarma olo, kun en ole ennen satulaa toppauttanut.  Kumpi materiaali olisi parempi..? Ja myös en tiennyt onko satula edes sopiva Taaville. Taavi on perinyt tämän satulan Jatsinalta.  Hannele oli todella kiltti kun säästi sen Taaville.

Taavi ja Jatsina muistuttavat toisiaan hyvin paljon rakenteeltaan.  Oli siis valtava helpotus saada kuulla, että satula on hyvä! Olen nähnyt niin monen hevosenomistajan käyvän läpi aikamoisen satulansovitus rumban. Johon minun ei tarvitse nyt ryhtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti