10.8.2016

Loma loppui + VIDEOT

Taavin ja mun loma on loppunut... Ja Hannelen kanssa juttelin, että Taavilla voisi pikkuhiljaa alkaa ratsastamaan vielä enemmän.  Ja palaan itse töihin tämän viikon perjantaina.

Arki(KIIREINEN) alkaa...

Periaate on, että ikävuosien mukaan 3 kertaa viikossa kunnolla töitä ja mikään ei Hannelen mukaan estä ratsastamasta vielä neljättä kertaa sillai kevyesti. Ei tässä ole kuin muutama hassu kuukausi siihen, että Taavi täyttää vuoden vaihteessa neljä vuotta. Ja Taavi on niin superenerginen hevonen..

Jännitin eilistä ratsastustuntia niin paljon, että en meinannut saada nukuttua edellisenä iltana!  :D Rakensin varmuuden vuoksi vielä turvakehän ja sitten Minttu piti hetken liinassakin...

Vielä mitä.... Taavi oli SUPERkiltti!

Miten ihmeessä se aina menee niin, että kun olen varma sen olevan villi, niin on kiltti ja sama toisinpäin. Yllättää mut vauhdikkuudellaan, kun oletan sen olevan kiltti.

PARAS loppuun... Hannelen mielestä Taavi on nyt vähän korkeampi kuin Jatsina. Ja kasvaa vielä pikkuisen, sekä saa massaa vielä lisää. Kyllä siitä mulle aivan sopivan kokoinen hevonen tulee.

Alla videopätkiä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti