25.8.2016

Kengät...

..ja 1 cm korkeutta lisää!  :D

Taavi on saanut vähän vapaata eilen(Mintun tunti siirrettiin sunnuntaille) ...ja tänään. Olen itse myös ollut väsynyt ja jatkuvasti on niin kiire, eikä mitään silti oikein ehdi.... Ja poikiakin oli pitkän päivän jälkeen ikävä. Ratsastamisen sijasta tänään oli vain yksinkertaisesti parempi mennä lelukahvilassa käymään. Meillä oli tosi kivaa.
Huomenna ajattelin käydä ratsastamassa aamulla ennen töitä, sillä heti töiden jälkeen lähdemme yhden yön reissulle Kokkolaan. Katsotaan pääsenkö sängystä ylös... Enköhän kun ihana Taavi odottaa! ; )

Kengityksessä Taavilla oli hyvät eväät... En halunnut laittaa sitä käytävälle seisomaan kun on siinä vähän levoton. Ei malttaisi pysyä rauhassa paikallaan.

Laitoin Taaville heinää, vettä ja tikkari-suolakiven. Taavi oli aivan tyytyväinen. Takajalkojen kaviot kuluvat ulkosivuilta, että niihin nyt Hannelen suosituksesta laitettiin kengät, joissa on sellaiset sivukäänteet.

Oli oikein leppoisa kengitys. Titillä oli aivan ihana asenne. Hänellä ei ollut kiire ja sanoi, että laitetaan yksi jalka per päivä, jos tuntuu siltä. Kaikki neljä jalkaa laitettiin kun Taavi oli aivan ok. Nyt sillä on taas kengät!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti