1.1.2018

Viisivuotias! :)

Jostain ihmeen syystä tänään jotenkin tuntui siltä, että ratsastin selvästi vanhemmalla hevosella kuin eilen...!! :D

Pääsin tänään tallille vasta illalla, sillä Jere oli koko päivän poissa. Olin jo ajatellut antaa Taaville vapaata, sillä ulkona oli jo aivan pimeää, enkä halunnut yksin lähteä ratsastamaan. Eräs tallilainen oli kuitenkin lähdössä kentälle, joten menimme mukaan ja Taavi oli oikein rauhallinen!

Ratsastin suoralla kumikuolaimella ja jätin pitkästä aikaa kielen sitomatta. Kyllä se kieli ulos välillä tuli, mutta onnistuin ratsastamaan pieniä pätkiä, niin että kieli pysyi sisällä. Tuntuu, että nyt olisi mennyt vähän paremmin kuin aiemmin, sillä Taavi oli ok ratsastaa.

Olen nyt ratsastuksen jälkeen ollut todella iloinen ja tuntuu kevyemmältä. Ehkä tämä tästä pikkuhiljaa. Kiersimme myös Slinganin ensimmäistä kertaa pimeällä. Minusta se oli vähän jännää, mutta Taavista ei sen sijaan ei. Taavi oli niin rauhallinen ja rento.

Alla on kuvista tehty video kun Taavi oli vielä Jatsinan masussa ja kuvia Taavin syntymän jälkeen...
Tästä ollaan lähdetty ja nyt Taavi on viisivuotias. Tuntuu uskomattomalta kuknka aika on mennyt nopeasti. Taavi on aivan ihana hevonen, mikä näkyikin kyllä jo varsana! Toivottavasti saan vielä pitää Taavin mahdollisimman kauan.

Synttäreiden kunniaksi Taavi sai ISON omenan ja mun äitin tekemän heppapiparin. Tallilla on jälleen perinteen mukaisesti nostettu jo päivällä malja vuotta vanhemmille hevosille ja satulahuoneessa oli herkkuja tarjolla. Kävin siellä itsekin vähän herkuttelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti