24.1.2018

"Me löydettiin sulle terve hevonen.."

Eläinlääkäri Tainio kävi tänään ja otettiin rtg. kuvat Taavin hampaista ja kintereistä. Tallimme Anna oli tässä suureksi avuksi!
Kuvista näkyi, että kintereiden nivelten väleissä on hyvin tilaa. Tainio sanoi, että näyttävät hyviltä. Kinnerpatit on poissuljettu vaihtoehto.

Hampaat ovat suorat ja symmetriset. Ei hammaspaloja, mitkä voisivat vaivata tai hammasjuuriongelmia, eikä sudenhampaita(Hannele oli kyllä poistanut ne, kun Taavi oli vielä Kokkolassa).
Kuvien perusteella kaikki on hyvin ja minulla terve hevonen! :)
Taavin suu itsessään on hyvin ahdas... Taavi heitti kielen ulos, kun sovitettiin myös kuolaimia siinä käytävällä, vaikka oli vielä vähän rauhoittavan lääkkeen vaikutuksen alaisena.  Se on kyllä tuo suu, mikä tässä nyt mättää.

Aion tilata ja kokeilla pehmeitä nova -kuolaimia, sekä selvittää beris ja bombers kuolainten vaihtoehdot tämmöiseen ahtaaseen suuhun, missä kuolain ottaa kiinni kitalakeen.

Laitoin myös Tainion neuvosta sähköpostia Mirjami Miettiselle, joka on eläinlääkäri ja perehtynyt kuolainten sovitteluun sekä eri kuolainvaihtoehtoihin.

Joka tapauksessa... Taavi on TERVE!!!

Huomenna ratsastan hackamoreilla ja perjantaina lähdetään koko perhe Helsinkiin.  On kyllä hyvä talliporukka tuolla tallilla. Huolehtivat mun tallivuoroista ja Taavin hoidosta koko reissumme ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti