4.12.2016

Ratsastusta ×2! :D

Päivävuoron ohessa kävin ratsastamassa... Taavi oli tosi pirteän oloinen ja hieman säpäkkä... Ei siis ollut minulle rento ratsastus.  Keskityin vaan siihen, että hevonen tulee liikutettua.
Vaikka ratsastukset on ollut välillä tauolla, niin Taavi ei ole lihonut. On varmaan liikuttanut itse itsensä tarhassa...

Eilisen kaatumisen jäljiltä Taavi oli aivan ok. Olin nähnyt sen ravaavan tarhassa, eikä Taavi ontunut, vaikka aamulla oli takajalan sääriluun ulkopuolella kuhmu.  Se oli iltapäivään mennessä pienentynyt puolella... Ja nyt illalla lähes huomaamaton.  Taidettiin siis selvitä säikähdyksellä... Huh.. :)

Tein tallityöt ratsastuksen jälkeen loppuun... Katsoin kun ulkona alkoi niin kauniisti hämärtää ja satoi lunta.  Teki mieli vielä käydä ratsastamassa... Päätin sitten lähteä.
Taavi oli jälleen kerran HETI halukas lähtemään, vaikka nenän edessä oli heinäkasa... Testasin samalla heijastinlointa. Ratsastus fiilis oli aivan erilainen kun Taavi oli jo valmiiksi "juoksutettu".
Toki Taavi oli reipas, kuten videolla näkyy.. mutta niin kiltti... :) Ratsastin laitumella ja laukkasin pitkästä aikaa! Lämmin vesi maistui ahkeralle työhevoselle... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti