1.7.2016

Aikuinen?

Siltä tänään tuntui... muttei nyt vielä kuitenkaan... :)

Taavi saa jäädä nyt pariksi viikoksi ratsastuslomalle miettimään asioita. Lähden Kokkolaan ens viikolla ja sitten sitä seuraavalla viikolla Minttu pitää loman.

Taavi oli tänään aivan superihana ja fiksu ja miellyttävä ratsastaa!

Laukat nousi kevyesti ja siirtymiset oli pehmeitä ja helppoja.  Taavi kulki ihan itsestään pyöreällä kaulalla ja kevyellä kuolaintuntumalla, sekä omalla moottorilla. Laukassakin istuin hetkeksi alas satulaan kun pyysin reippaampaa laukkaa.

Kaikki vaan sujui uskomattoman hyvin, olen nyt ihan pilvissä..... Ratsastin lähes normaalisti, Taavi tuntui niin uskomattoman aikuiselta ja valmiilta hevoselta....

 Lopuksi ratsastin vielä isolla kentällä turvakehän ulkopuolella kevyttä ravia Annan ja Iivarin perässä. Ei mitään ongelmaa missään.

En edes välillä muistanut, ettei Minttu enää pidä kiinni! :D ...muuten kyllä jännitti aika paljon!

KOLME vuotta odottanut, että pääsen ratsastamaan... Tänään siltä tuntui,  että ihan oikeasti Ratsastin Taavilla. Tämä kerta oli jotenkin erilainen. Taavi oli niin järkevä ja viisas.

Kiitokseksi Taavi pääsi suoraan slinganin kiertämisen jälkeen laitumelle. (..talutin ja Anna meni Iivarilla edeltä... mukana oli myös 2 koiraa  :) )

On meillä ihana nuori hevonen!

Alla kuvia isolta laitumelta, jonne Taavit ovat päässeet... Vau! Mua napaan asti heinää.......
Heinäpolku... Jossain tuolla kaukana ne ovat....
Tonne voisin mennä uimaan! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti