31.12.2013

Turhamaista?

Ehkä.. mutta kaunista ainakin! ;) Taavi ei joululahjoja saanut, joten vuoden vaihteen kunniaksi kun kääntyy 1-vuotiaaksi varsaksi, kuten kaikki muutkin hevoset saavat yhden lisää vuosilukuunsa... Shoppailin viime lauantaina alennusmyynneis... Suitset!!! Tummansininen harjapakki ja jouhien selvitysainetta. Taavi on perinyt emältään ton jouhien kiertymisen rastoiksi, joten oli jo aikamoinen takkutukka...

Halvat suitset alkoivat parin runsaan rasvauskerran jälkeen tuntua hieman laadukkaammilta. Haaveissa on hankkia Taaville kullanväriset oliivikuolaimet... Mutta katsotaan nyt. Näin alkuun Juha laittaa suoran kumikuolaimen, mikä on mahdollisimman pehmeä näin pienelle. Ehkä vähän myöhemmin sit :)

Kuvat siis viime lauantailta...
Minulla on ollut jo vuosia ollut tapana "pestä" hevoseni aina silloin tällöin hinkkaamalla märällä pyyhkeellä nenästä hännänpäähän... Ei siihen varsinaista pesukoppi -suihkua tarvita kun kosteaan karvapeitteeseen sumuttaa tota  jouhien selvitysainetta ja harjaa vielä lopuksi koko hevosen läpi... Nopeaa ja puhdasta tulee!
Taavi aluks vähän märkää rättiä katsoi, mut sit oli rauhas... heitin sen aina reippaasti Taavin päälle ja sit hinkkasin. Tottui siihen ja ei enää säpsähtänyt. Tais jopa tykätä. Sumutepullon käyttö oli tämän jälkeen helppoa. Oli ihanaa hoitaa Taavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti