19.5.2019

Treeniä...

Kevät meni vähän niin ja näin. Taavi oli kuumeen jälkeen levossa viisi viikkoa ja sitten lähti kenkä ja sitten se rokotettiin.
Odottelemme kentän ainoassa varjoisassa paikassa tunnin alkua...
Olen ottanut niin ylivarmanpäälle kaikessa ja aloittanut ylivarovaisesti kunnon kohottamiseen, kunnes tänään menin Mintun tunnille.. Ja selvittiin siitä! Se on aina vähän vaikeaa/jännittävää mennä pitkän tauon jälkeen jonkun silmien alle ratsastamaan.

 Taavi jaksoi hyvin ja oli tosi kiva ratsastaa tunnin loppuun asti, vaikka laukattiinkin paljon. Mun täyty vaan muistaa niin monta asiaa samaan aikaan, kun ratsastan. Lisäksi tuli uusia asioita, joita en ollut huomannut itse tekeväni kun ratsastan.

Esim. Laukasta raviin siirtymä, niin mun kädet menee alas lähes aina. Puolipidätteissä hevosen vauhti aina hidastuu, kun sen pitäisi sen sijaan muuttua "nopeammaksi" avuille ja kantaa itsensä paremmin. Muistaa laittaa lapaluut yhteen, mutta rintakehä ei saa nousta. Ja tässä oli vain kolme asiaa..  :D


Ei muuta kuin vaan lisää harjoittelua. Taavi oli kyllä niin liikuttavan ihana ratsastaa ja innokas tekemään töitä. Laitoin taas hetkeksi laitumelle... Pian kaikki hevoset siirtyvät sinne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti