26.10.2017

Luminen maasto:)

Taavi sai syyslomaviikolla hokit... mielessä kävi laittaa tilsakumet, mutta jotenkin ne vaan jäi. Ehkä en tosissani uskonut, että voisi tulla lunta. No sitä lunta nyt tuli ja ratsastaminen oli lähes mahdotonta.
Pienen lenkin kävimme kuitenkin kaverin kanssa kiertämässä. Taavi sai "lumipallotornit" kavioidensa alle...

Taavi oli omaan tapaansa TODELLA reipas... ja varmaan jännitti uusi maisema, sekä lumikasat? En tiedä? Pelasi suullaan ja kielellään koko ajan.  Loppumatkasta työnsi sitten kielen kokonaan ulos. Voisi sanoa, että ilman mitään syytä...?

Tällä kertaa en järkyttynyt, niinkuin viimeksi... Silloin sydäntä kylmäsi ja kurkkua kuristi, että olen täysin pilannut koko hevosen. Nyt tämä on alkanut tuntua sellaiselta Taavin stressireaktiolta.

Taavin kuolaimia on vaihdettu - vaihdeltu ja suitsia samoin. Hampaiden raspauksesta ei ole pitkä aika. Kaiken pitäisi olla kunnossa.. Nyt tänäiltana ei edes Ratsastettu mitenkään. Käveltiin vain pieni lenkki rauhallisen ja tutun seurahevosen kanssa tallin läheisyydessä, eikä tullut ketään/mitään pelottavaa vastaan. Taavikaan ei ollut villi... vain todella reipas.

Voi olla, että kokeilen vielä muitakin kuolaimia... mutta näin nyt mennään. Ehkä tämä ylimääräinen suulla häslääminen jää ajan myötä pois.

Joka tapauksessa maastofiilis oli aivan kuin olisi jouluna ratsastanut! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti