30.8.2017

Moni asia...

...on mennyt tänään vähän pieleen ihan siitä asti kun heräsin. Ei onneksi mitään suurta kuitenkaan. Huh... Tämä nyt on vaan ollut tämmöinen päivä.

Tunnilla eilen Taavi oli todella hyvä! Mentiin paljon maapuomeja.  Tänään teimme tunnilla käyntiväistöjä ympyrällä takapää ulospäin. Taavi oli taas tosi kiva!

Mikä tässä ratsastuksessa nyt meni pieleen, oli se että Taavi työnsi kielensä ulos.  Muut tän päivän aikana pieleen menneet asiat eivät harmita niin paljon kuin tämä...

Kielen ulostyöntöä edelsi hätäinen harjoitusravi Taavin yrittäessä tarjota koko ajan laukannostoa, ja minä sen sijaan halusin vain rauhallista ravia... Istuin vaan rauhallisesti tekemättä yhtään mitään ja yhtäkkiä järkytyksekseni näin jotain vaaleanpunaista!

Harmittaa tosi paljon. Taavi ei ole koskaan ennen tehnyt näin... Kerran karsinassa on työntänyt kielensä kuolaimen yli, kun ne ovat olleet liian alhaalla.

No joka tapauksessa minun täytyy nyt olla todella varovainen, että tämä ei toistu. Jos tästä tulee Taaville tapa, niin kaikki koulukilpailut voi unohtaa samantien. Toisaalta ei se oikeastaan haittaa, sillä en edes ole juuri nyt mihinkään menossa.

Meille on kerran ostettu hevonen Bugor, josta tiesimme sen heittävän kieltä ulos jo pelkästään ohjien keräämisestä. Että ei tämä ole mikään uusi/maailmaani kaatava asia.

Harmittaa silti.

Todella toivon tämän Taavin kielenheittokerran jäävän tähän... Ja että tämä olisi vain tämä yksi kerta.

No joka tapauksessa Taavi pääsi taas uuteen tarhaan ja syömään vielä vähän lisää vihreää talven varalle! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti