20.7.2017

Väsynyt...

...siis ihan oikeasti todella väsynyt!!!
Ratsastin kentällä reilun puolen tunnin verran... 

Taavi oli tosi reipas.  Olimme pitkästä aikaa aivan yksin kentällä, ilman muita hevosia tai ihmisiä... Tarhoissa oli toki vielä hevoset ulkona, mutta ne olivat hieman kauempana.  

Taavi oli tästä aika huolissaan ja seurasi ympäristöä todella tarkasti. Itse keskittyminen työntekoon oli hieman haasteellista. Taavi oli kuitenkin koko ajan todella kiltti, eikä tehnyt mitään hölmöä.

Sen normin 20-minuuttisen ratsastuksen jälkeen minusta tuntui epämukavalta ajatella paluuta ratsain takaisin kentältä talleille. Taavi kun käveli edelleen ylireippaasti ja vilkuili ympärilleen aina kun sai siihen tilaisuuden. 

Ratsastin siis vielä lisää noin 10-15 min ravia ja käyntiväistöjä.. Ja lopetin heti kun tunsin Taavin käynnin muuttuvan leppoisaksi. Taavi kävelikin sitten rauhallisesti kotiin. Ja oli pitkästä aikaa hikinen! :)

Olin jo viemässä varusteita pois, kun meitä kysyttiin mukaan maastoon... Satuloin Taavin uudestaan ja kierrettiin pieni lenkki koulun alueella. TAAS Taavi käveli todella reippaasti koko lenkin, mutta hyvin meni loppua kohden rentoutuen. 

Tallissa Taavia haukotutti kovasti tämä kaikki työnteko/jännitys... Oli todella mukavaa, vaikka taisi minuakin jännittää aika paljon! :D

Kotona oli grilli ja sauna kuumana...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti