4.6.2017

Pienen pieni huoli...

Taavi on jonkin aikaa vähän nykinyt päätään eteenpäin vasemman kierroksen laukassa.  Niinä päivinä kun on "villi", niin tätä ei ole esiintynyt.

Juoksutin eilen liinassa ja ratsastin...  ja tänään vaan ratsastin. Taavi oli näillä molemmilla kerroilla aivan super kiltti ja aivan ihana ratsastaa. Tekee pohkeenväistöjä jo myös ravissa :)

Mutta...  Olen kuitenkin hieman huolissani.
Taavi kun on ollut aina niin tasainen edestä ja super miellyttämishaluinen hevonen, niin tämä pieni nykiminen on normaalista poikkeavaa.

Olen pyytänyt Hannelen ehdotuksesta eläinlääkärin katsomaan hampaat.

Syynäsin tänään ajan kanssa koko hevosen läpi ratsastuksen jälkeen...

En löytänyt mitään muuta kuin että selässä on vähän lämpimämpi paikka, mikä voi johtua myös satulasta/siitä että menin harjoitusravia? En oikein tiedä... Jänteet kintereet, kaviot ja vuohisnivelet ovat aivan ok...
Taavi ehkä jää lomalle nyt... rokotetaan muutenkin tiistaina.

Hampaat katsotaan vasta kesäkuun lopulla kun eläinlääkäri tulee silloin. Ja taidan mennä vaihteeksi vain kevyttä ravia ja laukkaa jos ratsastan.

Taavi on mennyt niin paljon eteenpäin ja tuntuu nykyään niin kouluhevoselta, että minulla on täysin tyytyväinen olo siihen mitä Taavi osaa nyt. Ehkä se olisi hyvä paikka pitää vähän lomaa...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti