7.4.2016

Touhukas hevonen...

..Taavi ehtii vaikka mitä.  Nyt viikon sisällä se on keksinyt kuoppien kaivamisen tarhassa ollessa... Ei nyt tullut kuvaa otettua niistä. Joka tapauksessa vähän tympäsee,  mutta täytyy toivoa että lopettaa sen joskus.

Muuten kaikki on hyvin.  Teen paljon asioita Taavin kanssa.  Pääpaino on ollut Taavin liikuttamisessa, kun ei sitä voi laatikossa pitää.  Energistä hevosta.  harjaaminen ja tämmöiset hommat on jäänyt vähemmälle.  Eilenkin lähes kaksi tuntia tein kaikenlaista Taavin kanssa, eikä se ollut yhtään kyllästyneen oloinen.

Tänään esim. otin suoraan tarhasta maneesiin ja taluttelin,  päästin irti laukkaamaan, minkä jälkeen Taavi seurasi ilman narua. ...lisäksi haravoin jäljet(vauhtikuopat) ja pyörittelin narun päässä ympyröitä, jossa oli puomi. Maastoon mentiin, vaikka satoi ihan kaatamalla.

Alla on video, jossa Taavi hyppää vesiojan yli.  Oli vähän vaikea kuvata, mutta on se kyllä ihanan positiivinen hevonen.  Kaikki mitä pyydän, niin sopii.
Taavi oli juoksemisesta hikinen ja sateesta märkä ja maneesin hiekassa pyörinyt eilen ja tänään.... joten ei ollut toivoakaan saada sitä harjaamalla puhtaaksi.... Suihkuun.

Laitoin tulemaan niin lämmintä vettä mitä vaan hanasta tuli, niin johan seisoi hevonen aivan tyytyväisenä paikallaan!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti