29.11.2015

Tyhmä...

Joo joskus... Minä siis. En ajatellut ihan loppuun asti.  Taavilla oli pari vapaapäivää ja siitä huolimatta päätin juoksuttaa ensin liinassa.  Tuli pukkeja aika paljon....  Olen ollut tässä nii  tarkka,  etten juoksuta liinassa, jos Taavi on vähänkään liian reipas.  Ei päässyt multa irti, mutta lähellä oli.

Ja tein Taaville maapuomit ennen ja jälkeen esteen.... Taavi ei tätä ymmärtänyt ollenkaan!  Meni 20 cm raosta läpi (tolppa ja seinä). 

Noniin... ja sitten kun hyppäsi, niin hyppäsi pituutta.  Este+takapuomi kerralla ja siinä oli reilu 3m yhteensä. No laitoin sitten puomit molemmin puolin niin kauas esteestä että mahtui 1 laukka-askel väliin. En oikein tiedä mitä teen seuraavaksi kun hypätään.  Pitää nyt miettiä.

Taavi kyllä hyppäsi ja käyttäytyi kaikinpuolin hyvin.  Minä vain olen niin tyhmä.  Unohdin hetkeksi Taavin olevan vasta 2v... Eikä olla tehty ns. tehtäviä/jumppasarjoja vielä kertaakaan. Ois pitäny varmaan jostain helpommasta aloittaa. En tiedä. Parempi mennä nukkumaan. Huomenna on taas uusi päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti