13.9.2015

Erilainen sunnuntai

Täällä Vaasassa oli tänään kouluratsastuksen joukkue SM kisat. Kävimme poikien kanssa kisapaikalla katsomassa.. Toisin sanoen syömässä ja jalkapalloa pelaamassa. Oli kivaa myös poikien mielestä! Kutkuttavaa ajatella kilpailemista... muutaman vuoden päästä!!!  ;)
Illalla kävin katsomassa Taavia.  Joo.. oikea takajalka impparin tapaisesti vähän paksu. Kylmäsin.  Ei ontunut.  En aio vielä huolestua.

Lisäksi.... Siellä täällä Taavin iholla on muutamia (5-10kpl) rasvapatteja muistuttavia erikokoisia patteja paitsi että niiden päällä on vähän rupea. Harjasin hyvin ja laitoin vahvaa switch hyönteismyrkkyä siltä varalta jos jotkut ötökät vielä hevosia syö... on ollut niin lämmin syksy. Ehkä pitäisi pestä Taavi,  mutta en taida nyt viitsiä, sillä Taavi asuu ulkotallissa ja yöt ovat jo aika kylmiä. Patit voi myös johtua ruokinnan muutoksesta, sillä Taavi saa nyt ruokaakin heinän lisäksi.... pitää nyt katsoa.

Nyt on mentävä nukkumaan... huomenna on taas uuden viikon ensimmäinen päivä. Mitenköhän selviän kaikesta.

2 kommenttia:

  1. Hei. Mun suokki sai ihottumaa racingin ja black horsen kivennäisistä. Sille tuli myös sellaisia patteja ja siihen rupea päälle. Tietenkin niitä kutisi ja hiesti ne rikki.. ja haava tulehtui ja märki. Oli kova työ hoitaa kuntoon.

    VastaaPoista
  2. Hei! Joo vähensin proteiinin määrää.. On se ehkä jo vähän parempi, shampoopesen kyllä Taavin vielä ennen talvea. Meillä on mineral plus -kivennäinen, racingin progress rehu ja sit racingin proteiini. Pitää nyt katsoa onko tarvetta vaihtaa ruokamerkkiä.

    VastaaPoista