12.4.2015

Sairastelua ja sairastelua...

 
Taavi pikkuvarsana ekaa kertaa ulkokentällä...
Taavi ja minä ollaan nyt sairasteltu aikalailla.. Sairastuin itse heti Taavin ruunauksen jälkeen flunssaan ja sitten toistamiseen keuhkokuumeeseen. Eikä ole paljon huvittanut sairaana blogia päivittää ja välillä on käynyt sekin mielessä, että mitä jos Taavi ei paranekaan?!?

Taavilla siis turposi leikkauspaikat ja sitten noin viikko leikkauksesta nousi 39,7:n kuume. Annika on hoitanut Taavia taluttaen sitä päivittäin ennen ja jälkeen kokopäivätarhauksen. Jopa 40-minuuttia kerralla. Tämä taluttelu oli tärkeää, jotta turvotus laskisi. Lisäksi hän on suihkuttanut Taavin leikkaushaavoja päivittäin, jotta ne eivät pääse kuivumaan. Taavilla on nyt vielä päällä toinen antibiootti -kuuri ja varmuuden vuoksi mahahaava lääkitys. Oli iso ja stressaava muutos muuttaa yksin uuteen paikkaan. Ja Taavi on varmasti myös ollut hyvin kipeä.

Alla olevat kuvat on kuvattu tänään...  ;) Olen aika onnellinen! Taavi on hieno, vaikka ei yleensä olekaan tapana omaa hevosta kehua, niin meinaan kyllä uskaltaa sanoa; Taavi on hieno! Ja tuolla positiivisella energian määrällä, mikä sillä on, niin siitä on varmasti tulevaisuudessa monelle iloa.

Eka kerta irti ulkokentällä vähän isompana :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti