15.3.2015

Taavista ruuna... PIAN!


Niin... Taavista tulee ens viikolla ruuna... Hyvä, huh, onneks! Jee!!! 

Toivon vain kaiken sujuvan hyvin ja leikkaushaavan pysyvän mahdollisimman puhtaana...

Mun viimeaikaiset sairastelut ovat kyllä olleet aikalailla voimia vievää. Olin Kokkolassa nyt viikonlopun kun lauantaina oli koulua... Koulun jälkeen, kun otin Taavia sisälle, niin oli aika kamalaa... Olin portilla ja Taavi tuttuun tapaan narussa kiinni, kun Lennu tuli hyppimään Taavin päälle. Seisoin nurkassa, enkä päässyt siitä mihinkään. Arvatkaa vain, että pelottiko! Siinä vaan äkkiä päästin Taavista irti...ja nämä kaksi lähtivät siitä hetkeksi vielä painimaan keskenään. Oli kyllä hurjan näkoistä! Onneksi sain sit apua Taavin sisälleottoon ja jatkossa olen viisaampi... Heitän jotain ruokaa Lennulle, jos otan yksin heppaani sisälle.

Minulla ei ollut lainkaan ylimääräisiä voimia pe ja la tehdä muuta kuin vain harjata Taavia. Katsoin harjatessani yhtäkkiä, että onko Taavilla karvassaan jotain sientä..?!? Karva kun oli täynnä valkoista rupea ja siellä täällä kaljuja paikkoja... Anita sanoi niiden olevan vain puremajälkiä. (!!!)

Juoksutin Taavin varhain tänä aamuna ja kevyen hikoilun jälkeen karva tosiaan näytti jo aivan erilaiselta. Taavi oli tuttuun tapaan maneesissa oikein kiva, vaikka lähes juoksi vierelläni koko matkan kun vein sitä maneesiin! Oli niin kiire... Askartelin maneesiin myös pienen esteen ihan vaan huviks ja jonkunlaiseksi ohjelmannumeroksi. Taavi kyllä tykkäsi. Jatkoin liinaharjoittelua juoksemalla Taavin väärällä puolella riimunaru löysällä. Meni taas kerran paremmin kuin edellisellä kerralla! Viisas varsa...

Alla on kuvia tän päivän Taavin juoksutuksesta ja tarhaan viennistä... Taavi tosiaan on Lennun purulelu! :D

(...ja en ole vielä luovuttanut ton maneesissa kuvaamisen suhteen, vaikka kuvat ovatkin aina vähän hämäriä...)

Aamujuoksut..
Hui!
Hmm...
Mielenkiinnolla odotan ja mietin kuinka Taavi tulee sitten ratsastuksessa liikkumaan :)
On tämä varsan omistaminen jännää kun ei vielä tiedä tulevaa...
Tässä hetken mietti, että mennäkö vai eikö... Meni sit kun maiskautin! :)
Hyppykuvia en oikein ehtinyt ottamaan, kun vain pari hyppyä hyppyytin...
(Mieluummin liian vähän kerralla kuin liian paljon...)
Jotenkuten yli kun piti taas ensin vähän miettiä että mennäkö vai eikö...






Varsani mun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti