30.8.2014

Aamumaneesi :)

Klo 7 ltä jo tallilla..!!! Ihana aamu.
Taavi oli jo ulkona mistä sen nappasin mukaani ja harja taskussa talutin sen maneesiin. Taavi selvästi tykkäsi. Käveli reippaasti. Kaikki ovien ja porttien avaamiset ja sulkemiset sujuivat ongelmitta. olin yksin, jee!

Harjailin aika pitkään, kunnes todella uskoi että nyt ensin vain harjataan, eikä mennä mihinkään!  Sain näin Taavin huomion täysin itselleni.  Taluttelin sit hetken ympäri maneesia. Taavi oli narussa myös kun Tiputtelin esteiden puomit alas. Myös oli narussa kun keräsin kakat pois kottikärryjen ja talikon kanssa. Tässä kohtaa Taavi tosin yritti kävellä kärryjen päälle/eteen,  mutta tajusi kyllä sit homman. Tein näitä kaikkia juttuja, koska haluan Taavin oppivan ettei maneesi ole "kaahailu" paikka, vaikka siellä saakin juosta. :)

Juoksutus sujui tuttuun tapaan. Veti kyllä ihan täysiä kun pääsi irti. Heti kun pari kierrosta pysyi yhtäjaksoisesti ravissa kumpaakin suuntaan, mitä milloinkin pyysin, niin lopetin. Juoksin vielä lopuksi Taavi vierelläni maapuomeja,  sekä harjasin ennen maneesista ulos menoa. paljon kaikkea mahtui yhteen kertaan! Olen tosi iloinen!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti