4.5.2013

Varsan syntymä lähestyy...

Aika on vierähtänyt vauhdilla! Jatsina voi varsoa ihan milloin vain, joten sen karsinassa on nyt sellainen nettikamera... Pystymme näin kotoa käsin seuraamaan tilannetta.

Eilen illalla oli alkanut tulla vähän maitoa, joten varsan syntymä on jo hyvin lähellä! Mahdollisesti jo tänä yönä syntyy tai sitten öitä tulee vielä muutama lisää. Tämän vuoksi olemme jakaneet vahtivuorot.. Vuoroni tänä yönä on klo 3-5... Herätän muut sitten, jos jotain tapahtuu: Jatsina alkaa pyöriä levottomasti, laittaa maate, näkee et alkaa työntään selvästi tai muuten levoton..

Itse asiassa Jatsi on jo hieman levoton... Jännää! Välillä nostelee jalkojaan, ja jopa päätään.. katsoo välillä masuaan ja kannattelee häntäänsä. Olen koko ajan lähtökuopissa, että milloin lähtisin tallille... ...toisaalta Jatsina on kyllä välillä tosi rauhallinen, syö ja lepää... Toivon näkeväni itse varsan syntymän.. Olin jo lähdössä, mutta nyt taas kerran Jatsi rauhoittui..... Mahdankohan olla hieman hermostunut?

Laitan nyt tähän kuvia mitä olen viime aikoina ottanut kun olen käynyt Jatsinaa hoitamassa.. Toivottavasti seuraavat kuvat mitkä tänne blogiin tulee, on varsasta..! ..ja tietysti seuraan aina välillä kamerasta, että mitä se Jatsi karsinassaan touhuaa! Tällä hetkellä torkkuu... :) Saa nähdä et kuinka paljon saan tänä yönä nukuttua, vai saanko ollenkaan?!

No.. nyt jostain syystä ei onnistunut kuvien lataus... Menen etsimään tavarat valmiiksi, jotta pääsen nopeasti lähtemään tallille sit ku päätän lähteä. Kuvat tulee sit paremmalla ajalla...

-P-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti